Njohuritë e Vatikanit për jashtëtokësorët, janë zbuluar në emailet e Podestas.

Alienët duan të ndihmojnë njerëzimin por i frikësohen tendencave tona të dhunshme, sipas emaileve të shkëmbyera ngaVikiliksi. Emaile të dërguara nga astronauti Edgar Mitcher për John Podestën, ku citohej një luftë hapësinore dhe njohuritë e Vatikanit për jetën e alienëve.

Podesta punonte si këshilltar i presidentit Barack Obama dhe më pas i Hillary Clintonit gjatë fushatës presidenciale.

Ai kishte thënë në fillim të vitit se kishte bindur Clintonin të hapte dosjet e ufove.

3 COMMENTS

Comments are closed.