Në emisionin “ Ka një mesazh për ty” ka ndodhur një ngjarje e veçantë dhe shumë emocionuese.

Bëhet fjalë për sakrificën e motrës për vëllain. Ani është vëllai që ka bërë surprizën për motrën e tij Medina, së cilës do ti tregojë mirënjohjen për përkrahjen dhe një falje të madhe për të gjitha shqetësimet që i ka shkaktuar .

Motra e Anit ështët një vajzë e cila kujdeset për vëllain dhe njëkohësisht është një operatore në Call Center. Nga stafi i Tv Klan iu bë një ‘shaka’ e rrezikshme. Vajza u detyrua të firmoste disa letra banke me idenë se vëllai i saj i ishte futur rrugës së bixhozit.

Ajo do të detyrohej të paguante borxhin e tij dhe ky do të ishte nderi i fundit që vëllai i kërkonte.

Në këtë rast tregohen se motra bën gjthëçka për vëllain e saj, pavarësisht se sa në faj është ai.

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: epavarura.com/vellai-ngrin-gjakun-motres-ja-cfare-e-detyron-te-beje-live-ne-emision/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you will find 13092 more Information to that Topic: epavarura.com/vellai-ngrin-gjakun-motres-ja-cfare-e-detyron-te-beje-live-ne-emision/ […]

Comments are closed.