Një baba vendosi një kamerë sigurie në dhomën e gjumit të djalit të tij dhe e kapi atë duke u sjellë çuditshëm në 2 të natës. Djali i tij 6 vjeç, Dylan, u kap në kamerë në ora 2 të mëngjesit zgjuar dhe aktiv.

A ishte ai jerm? A ishte i frikësuar nga fantazmat? Çfarë i ndodhi atij pse veproi kështu?

Ai shihet duke vrapuar përreth dhomës, duke kërcyer në divan, duke ndalur dhe ndezur dritat shpejt dhe më shumë.

Shikojeni videon:

5 COMMENTS

Comments are closed.