Nëse gjatë natës nuk arrini të gjeni pozicionin e duhur për të pushuar dhe përpëliteni vazhdimisht, jeni të prekur nga sindroma e “këmbës pa pushim”.

Kush vuan nga kjo sindromë ka vështirësi në të fjetur dhe shpesh shkaku mund të jetë prej mungesës së hekurit dhe magnezit.

Duket e pabesueshme, por siç raporton noa.al, për të luftuar këtë problem mund të vendosni një sapun poshtë jastëkut. Provojeni dhe efekti do jetë i paparë, një gjumë i thellë pa shqetësime.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: epavarura.com/vendosni-nje-sapun-poshte-jastekutshihni-se-cfare-rezultati-ka/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: epavarura.com/vendosni-nje-sapun-poshte-jastekutshihni-se-cfare-rezultati-ka/ […]

Comments are closed.