Lucas Alves Magalhaes, një pronar i një qeni të quajtur Pandora në Sao Paolo, Brazil, nuk mund të pushonte së qeshuri kur qeni i tij erdhi nga jashtë me një buzëqeshje të cilën ai nuk e kishte parë kurrë më herët.
I mori pak kohë Magalhes që ta kuptonte se çfarë kishte në gojën e Pandoras. “Nuk mund ta shihja se çfarë është, kështu që e kontrollova”, tha ai.

Kur ia ngriti kokën, pronari vdiq së qeshuri, pasi që qeni kishte futur në gojë protezë dhëmbësh, transmeton Gazeta Express.

Një çift i moshuar kishte jetua në shtëpinë e tij më parë dhe siç duket proteza ishte e tyre.

The post Vëren buzëqeshjen e çuditshme të qenit, vdes së qeshuri kur e kupton appeared first on Shëndeti.

5 COMMENTS