Pas fitores së Donald Trump si President i 45-t i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, nëpër media online ka nisur ironia ndaj klanit të George Soros, miliarderit amerikan financues të qeverive socialiste.

Një video animacion e realizuar nga emisioni ‘Stop’, tregon Donald Trump në versionin e ‘300 Spartanëve’ që lufton ndaj Kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe në fund ndaj miliarderit George Soros, financues i Hillary Clinton.

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 98780 more Information to that Topic: epavarura.com/video-donald-trump-si-300-spartanet-nis-luften-ndaj-edi-rames-dhe-george-soros/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: epavarura.com/video-donald-trump-si-300-spartanet-nis-luften-ndaj-edi-rames-dhe-george-soros/ […]

Comments are closed.