Një krijesë gjigande është filmuar nga një shofer në një rrugë me dëborë të pabanuar në Rusi. Pamjet e regjistuara tregojnë se krijesa mistike “Yeti” ka kaluar në distancë para makinës së tij, në momentin që drejtuesi i automjetit ka qenë duke ecur.

Në video shihet sesi krijesa gjigante e cila njihet me emrin “Yeti” dhe është pjesë e folkorit të Nepalit, shfaqet e përkulur dhe kalon nga njëra anë e rrugës në tjetrën dhe më pas zhduket në errësirë.

Disa njerëz besojnë se i vetmi shpjegim logjik për një figurë të përkulur që ecën natën në rrugë me dëborë është vetëm krijesa mistike “Yeti”.

Por, Vadim Gilmanov, i cili është dhe personi që ka filmuar këtë krijesë është shprehur për një televizion lokal në Rusi, se kjo mund të ketë qenë një shaka mizore e ndonjë personi.

1 COMMENT

Comments are closed.