Kjo video ka pasur shumë shikues, që nga momenti që është publikuar në Youtube. Një prind i tregon të birit shihet 8-vjeçar se nëna e tij ka vdekur nga overdoza e heroinës. Video tregon më pas reagimin e dhimbshëm të fëmijës, mes lotëve dhe përqafimeve.

Ndërsa babai u çon një mesazh shikuesve. “Kjo nuk është një reklamë, është një ngjarje e vërtetë. Mos konsumoni drogë. Unë kam qenë vetë i varur por prej tre muajsh jam i pastër”.