Loja e famshme Pokemon Go, po shkakton Apokalips.

Qëkur Pokemon Go u shfaq në ekranet e përdoruesve të internetit në muajin korrik, ka patur mbi 75 raporte dhune, krimi dhe vdekje që lidhen me fenomenin e kësaj loje. Nuk ka moshë, nuk ka ndarje, ka vetëm një qëllim dhe ky është: “Pokemon Go”.

Njërëzit nga e gjithë bota kanë kaluar në veprime absurde në përpjekje për të gjetur Pokemon.

Një grua u mbërthye në një pemë, dy burra kanë rënë nga shkëmbi, një njeri është goditur me thikë.

Lojtarët kanë zbuluar edhe kufoma në vendin ku kanë vajtur për të gjetur Pokemon. Deri ku do të arrijë Pokemon Go?

Previous articleGjuhet me vezë kryetari i Vetëvendosjes në Mitrovicë
Next articleForcat sioniste sulmojnë xhaminë Al Aksa

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: epavarura.com/videoapokalips-dhune-krim-dhe-vdekje-po-lidhen-pokemon-go/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you can find 42464 additional Info to that Topic: epavarura.com/videoapokalips-dhune-krim-dhe-vdekje-po-lidhen-pokemon-go/ […]

Comments are closed.