Videoja e mëposhtme është marrë nga një club në Bruksel. Në pamjet e mëposhtme shihet nga badigard me origjinë shqiptare, e cili është përfshirë në një sherr në clubin “Simonis”.

Sipas BalkanWeb, badigardi shqiptar i është afruar klientit belg që kishte konsumuar tepër alkool deri në ato momente, për ta shoqëruar drejt derës.

Por kur ky i fundit i ka thënë të largohet nga clubi, belgu nuk e ka pritur mirë dhe ka nisur ta ofendojë. Mes të tjerash badigardi ka dëgjuar edhe shprehjen “Fu*k Albania” e përsëritur disa herë nga belgu dhe pikërisht aty nuk është përmbajtur duke e sulmuar me grushte klientin.

 

7 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: epavarura.com/videoi-shau-shqiperine-badigardi-shqiptar-kap-grushte-klientin-belg/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you will find 39510 more Info on that Topic: epavarura.com/videoi-shau-shqiperine-badigardi-shqiptar-kap-grushte-klientin-belg/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Here you will find 78109 more Information on that Topic: epavarura.com/videoi-shau-shqiperine-badigardi-shqiptar-kap-grushte-klientin-belg/ […]

 4. … [Trackback]

  […] There you can find 23570 more Info on that Topic: epavarura.com/videoi-shau-shqiperine-badigardi-shqiptar-kap-grushte-klientin-belg/ […]

Comments are closed.