Videoja që të lë pa frymë: të ulesh me avion mbi akull

4

Me një Cessna 172, fotografi rus Vadim Makhorov e tre pilotë, fluturoi mbi liqenin më të thellë të botës – Baikal – dhe më pas u ul në të, edhe pse mbi një shtresë të hollë akulli.

Makhorov ishte në gjendje të kapte skena mahnitëse ndërsa avioni i tyre u ul në akull.

Videoja të lë pa frymë. //

auto pjese dak
Loading...