Vuçiç thotë se Kosova dhe Bosnja po e destabilizojnë Ballkanin

37

Kështu ka thënë kryeministri serb, Aleksandar Vuçiç.

Më e rëndësishme është ruajtja e stabilitetit dhe paqes konfirmoi ai,
por paralajmëroi se ajo mund të dëmtohet nga qëndrimi siç e quajti ai
“i papërgjegjshëm dhe veprimet e atyre në Serbi të cilët po bëjnë
thirrje për paqëndrueshmëri, dhe madje disa në Prishtinë, si dhe disa
nga Bosnja …”, raporton Tanjug.

Loading...