Websajti i njohur Wikileaks ka publikuar e-mailet e vjedhura të Barack Obamës presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Sipas këtij sajti, Barack Obama në përfundim të fushatës elektorale të vitit 2008 ka përdorur adresën e e-mailit “bobama@ameritech.net”.

5 e-milet e publikuara nga Wikileaks të Obamës flasin për kontaktet dhe bisedat e tij me John Podsta kreu i fushatës elektorale të Hillari Klinton. Këto e-maile tregojnë se ekipi elektoral i Obamës edhe përpara zgjedhjeve të vitit 2008 është përqendruar shumë në krijimin e qeverisë. Sajti Wikileaks edhe për një javë do të publikojë e-mailet sekrete të Obamës.

14 COMMENTS

Comments are closed.