Home / RAJONI / Zaev publikon ministrat e rinj, ja kush është ministri shqiptar

Zaev publikon ministrat e rinj, ja kush është ministri shqiptar

Mandatari për formimin e Qeverisë së re të Maqedonisë Zoran Zaev ka publikuar emrat e ministrave që do t’ia propozojë Kuvendit për kabinetin e tij, Ndër 12 emrat që i propozon, është edhe ai i anëtarit të udhëheqësisë partiake Edmond Ademit. Kreu i LSDM-­së nga Këshilli Qendror i partisë ka kërkuar mbështetje për emrat në vijim:

1. Oliver Soasovski, ministër i Brendshëm

2. Radmilla Sheqerinska, ministre e Mbrojtjes

3. Nikolla dimitrov, ministër i Jashtëm

4. Dragan Tevdovski, ministër i Financave

5. Renata Deskoska, ministre e Arsimit

6. Goran Sugarevski, ministër i Transportit dhe Lidhjeve

7. Lupço Nikollovski, ministër i Bujqësisë

8. Milla Carova, ministre e Punës dhe Politikës Sociale

9. Damjan Mançevski, ministër i Shoqërisë Informatike

10. Robert Allagjozovskji, ministër i Kulturës

11. Edmond Ademi, ministër pa portofol

12. Koço Angjushev, ministër pa portofol

15

Check Also

1000 civilë të vrarë në tre muaj: gjenocidi i koalicionit amerikan ndaj sirianëve

Vëzhguesit të Drejtave të Njeriut në Siri kanë deklaruar se nga pesë qershori e deri …

error: Mos kopjo, por shperndaje ;)