Në shkretëtirën Gobi e cila shtrihet në territorin e Mongolisë dhe Kinës, janë gjetur gjurmë të një titanozauri.

Profesori i paleonotologjisë në Universitetin Okayama, Shinobu Ishigaki dhe ekipi i tij, në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Mongolisë theksoi se gjatësia e gjurmës së gjetur në muajin gusht është 106 centimetra, ndërsa gjërësia 77 centimetra.

“Gjurmët pritet që të hedhin dritë mbi sjelljet e këtyre kafshëve”

6 COMMENTS

Comments are closed.