2 fotot e shkrepura tregonin renë që qëndroi pezull në qiell me një siluetë të pazakontë, për më shumë se 30 minuta.

Shumë nga të pranishmit filluan t’i luteshin sepse i përngjante me Zotin, ndërsa të tjerë u larguan menjëherë të terrorizuar.

Për të gjithë ata që nuk e kishin kuptuar rrengun, e vërteta qëndron se mbi qëndrën tregtare ishte një balonë, ku mund të shihni dhe fijet e zmadhuara në fund të saj.

Let’s block ads! (Why?)

8 COMMENTS