Djaloshi 17 vjeçar nga India kaloi orë të tëra në spital dhe temperatura e tij filloi të ndritje, e që mjekët nuk shihnin më shpëtim.

Familja vendosi që orët e fundit ta merr dhe ta dërgojë në shtëpi, ku ai për një moment ndaloi së marri frymë duke bindur të tjerët që ka vdekur, por që ndodhi një mrekulli gjatë ceremonisë së varrimit ku në momentin e fundit ai filloi të merrte frymë.Familja e dërguan me vrap në spital me , por që ndodhi një mrekulli gjatë ceremonisë së varrimit ku në momentin e fundit ai filloi të merrte frymë.Familja e dërguan me vrap në spital me ç’rast mjekët mbetën të shokuar, ndërsa familja nuk mund ta shprehte dot gëzimin e tyre

Let’s block ads! (Why?)

12 COMMENTS