Kreu i Kishës Ortodokse Malazeze, mitropoliti Mihailo, ka dhënë një deklaratë interesante në intervistën për “Face TV”.

Pos komenteve pozitive ndaj Allahut dhe Muhammedit, ai ka dhënë mjaft këshilla dhe informacione interesante për fenë muslimane.

Ai ka deklaruar se “Allahu është Një, Atij i lutemi dhe prej tij ndihmë kërkojmë, dhe se askush nuk mund ta mohojë faktin që Muhammedi është i dërguari i Tij”.

4 COMMENTS

Comments are closed.